Over ons


 

DANCE LEGENDS EVENT is opgericht door Petra Koorn en Simone Baas.

Na zelf een aantal jaar ervaring hebben opgedaan in het wedstrijd veld, vonden zij het de hoogste tijd voor wat 'vernieuwing' in deze wereld.

Die vernieuwing begint ironisch genoeg met het toevoegen van 2 dansstijlen die al eeuwen lang met trots zichzelf staande houd, maar helaas op wedstrijd gebied weggeschoven word.

Die vernieuwing zal zijn in de stijlen Klassiek Ballet, Werelddans en Breakdance (choreografie). Natuurlijk zijn zij ook erg benieuwd wat Nederland in de categorie Streetdance, Hip hop, Showdance, Jazz en Moderne dans te bieden heeft!

Prinses Beatrix Spierfonds:

Sinds kort werken wij samen met het Prinses Beatrix Spierfonds. Wij steunen dit fonds omdat het Spierfonds een bijzondere band heeft met de dans. De ultieme vrijheid om te bewegen, dat is de droom die dansers en mensen met een spierziekte delen. Dagelijks gaan spierziektepatiënten tot het uiterste, om uit hun lijf te halen wat er in zit.  Ze zoeken de kracht en controle om zo zelfstandig mogelijk te leven. Dansers herkennen deze strijd met het eigen lichaam.

De wedstrijd Dance Legends Event vindt plaats op 16 mei 2016 in het Markant Theater in Uden. Een deel van de opbrengst gaat naar het Prinses Beatrix Spierfonds

 

Schrijf je TEAM nu in en steun met jullie dans het Prinses Beatrix Spierfonds.